sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Busy weekend

Hei!

Tämä viikonloppu meni ohi todella todella nopeasti! Oli aivan mahtava kulttuurillinen ja sosiaalinen viikonloppu. Ei ole oikein kerennyt valitettavasti kirjoittaa, mutta mutta nyt kerkeä hiukan tiivistää tätä viikoloppua.

Perjantaina..

Työpäivän jälkeen kävimme katsomassa klassista konstettia entisen isäntäperheemme kanssa. Mukana oli myös heidän tuttaviaan sekä ystäviään. Konsterissa esiintyi skandinaviaalinen kolmikko. Taisivat olla tanskasta tai jostain, mutta ruotsia puhuivat. Pari sanaa vaihdoimme ruotsin kielellä heidän kanssaan. Hei lauloivat ja soitttivat taitavasti, vaikka klassinen musiikki ei omaan musiikkiskaalani niin juuri kuulu. Konsertti maksoi 10e. Se kesti kaksi tuntia ja tarjolla oli juomista sekä pientä syömistä sopivaan hintaan. Konstertti alkoi 20.00 ja päättyi 22.0. Välissä oli n. 20minuutin breikki.

Maisemia minun huoneen ikkunasta.
 
Innoisaan olimme riinan kanssa menossa kuuntelemaan klassista musiikkia.


... Söimme myös erittäin erittäin erikoista leipää, joka oli kivikovaa ja jonka sisällä oli kalaa ja kastikessa.. iu.

Murto-osa konsertista, joka kesti n. 2h

Perjantaina konsterin jälkeen tutustuin saksan kultuuriin saksalaisten ikäisteni kanssa. Vietimme aikaa erään kaverini kotona ja sitten lähdimme käymään kaupungilla parissa paikassa. Oli aivan huippukivaa, vaikka jouduinkin saksaa mukamas puhumaan. Onneksi englannissa ja ruotsissa on samanlaisia sanoja, joten helpotti hiukan. Esittelin saksalaisille suomalaista musiikkia ja yritin kertoa heille mitä sanat tarkoittivat... mutta jooo.

Lauantaina...

Lauantaina lähimme käymään kaupungilla pyörähtämässä, koska isäntäperheemme lähti syntymäpäiväjuhlille viereiseen kylään. Ilma oli kaunis ja lämmin. Matkalla on rautatieristeys, josta aina kun olemme menossa - tulee juna. Nice.


Riina odottelee junaa...
 
Junan odottelun ja kaupungilla kävelemisen jälkeen lähdimme takaisin kotiin. Istuskelimme ihanalla isolla takapihalla ja nautimme ilmasta. Söimme ruoaksi kanaa ja currykastiketta. Se oli hyvää. Täällä ei ole muuten mikroa. Illasta lähdimme kavereiden kanssa käymään ulkona. Kävimme latoon rakennetussa tanssipaikassa. Paikka oli tosi hauska, koska siellä oli kaikenlaisia koriseita, kuten tämä ämmy kuvassa. joo.

 

Riina und Ich in lehmälatoon rakenntussa tanssipaikassa.
 
 
sunnuntai tulikin jo nopesti ja meni aivan yhtä nopeaan. Kävimme aamulla huippukivan kaverini kanssa aamulenkillä tai ehkä aamupäivälenkillä. Kävelimme puistossa. Ihmiset täällä istuskelevat ihmeen paljon puistossa. Täällä Leerissä on paljon kauniita puistoja, joista parin tunnin aikana kävimme läpi huikeat kolme. Illasta kävimme kavereiden kanssa syömässä meksikoilaista ruokaa, joka oli muuten todella hyvää. Alkupalaksi oli pähkinöitä, leipää ja jotain kastiketta. Paikka oli maanläheinen. Sisällä kissat juokstenelivat ja pähkinöiden kuoret sai nakata LATTIALLE!? Mutta kiva ja edullinen paikka. Kävimme ajelemassa autolla parin paikkakunnan ympäri. Täällä on paljon tuulimyllyjä ja vesimyllyjä, joita kävime tsiikailemassa. Kävimme myös vedellä, josta näki hollantiin saakka, vau! Oli todella kaunista ja hauskaa.
 
Ja minä rakastan kukkia
 
Ikävä jo nyt kun pitää pois lähteä, mutta toistaalta mukava palata suomeenkin. Puolivälissä olemme harjoittelua. Ensi viikolla pitää näyttösuunnitelma olla valmis ja sitä olemme tässä värkkäileetkin jo kuten toimintatuokioitakin päiväkotiin.
 
Nyt nukumaan, sillä kello on jo liikaa.
 
Lovely greeting...
me
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti