keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Aurinkoa ja lämmintä

Tämä päivä sujui hyvin kivasti. Päiväkodissa meni hyvin. Ruokalistalla oli perunamuussia, pinaattisalaattia ja munakasta. Minun lautaselleni päätyi ehkä 1,5 lusikallista perunamuussia ja erikseen pyydettynä sain voita sekaan. Lapsien hygieniakasvatus ei ole kovin erikoinen, joten ruokahalu lähti. Lapset käsillä otti perunamuussia ja sitä ennen eivät käsiä olleet edes pesseet. Päiväkodin keittäjä on kuitenkin aivan mahtava ja ihana!

Päivällä pääsimme klo 13.45 töistä. Suuntasimme uuteen isäntäperheesemme, Doriksen ja Henryn luokse. He ovat aivan mahtavan suloinen pari, jotka asuvat n. 10 minuutin polkumatkan päässä päiväkodista ja kaupungista. He ovat iloisia ja hymyileviä. Innoissaan kertovat meille kaikesta saksaan liittyvästä ja kyselevät suomesta. Heillä on kolmikerroksinen kaunis koti, joka on sisustettu vaaleilla ja klassisilla väreillä. Kodin huonekalut ovat kauniita ja luonnollisen värisiä. Koti näyttää aivan heiltä. Tänään teimme yhdessä pitsaa ja juttelimme erimaiden musiikeista. Täällä suosittuja ovat joku lailu tai leila tai joku nainen. Ihan hyvää rauhallista musiikkia oli hällä.

Menimme päivästä käymään kaupungilla. Nautimme +21' lämmöstä joen rannalla ja terangilla. Oli ihana käydä kaupungilla ja nauttia kauniista kelistä.

Kaunis ja aurikoinkoinen keskiviikko
 

Juuri värjätyt hiukset. Hiusvärit ovat todella edullisia. Yksi hyvä väri maksaa korkeintaa 5e mutta edullisimmat saa 2e.
 

Jäätelöllä ja viinilasillisella.
 
 
Warmly greetings
Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti