sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hiukan ennen lähtöä

Valitettavasti pari viikkoa meni enkä tietokoneelle perheiden vaihdon jälkeen päässyt. Uudessa perheessä ei tietokonetta ollenkaan ollut.

Tässä päivitystä loppuviikoista, jotka aivan mahtavia olivat.

Päiväkodissa työskentelimme ja ulkoilimme lapsien kanssa vaikka vettä satoikin nämä kirjoittattamat viikot. Uusi kotini oli lähempänä päiväkotia, joten hieman vähemmällä pyöräilyllä pääsi. Olimme eri perheissä riinan kanssa. Lapsista oli ihan huippua leikkiä vesisateessa. Täällä ei päiväkodissa olla niin tarkkoja siitä, että onko  vaatteet aivan kurassa vai ei. Lapsilla oli ainakin ihan huippuhauskaa.


Kävimme bremenissä. Siellä oli aivan täynnä jokainen hotelli. Saimme kuitenkin monen tunnin etsimisen jälkeen koko kaupungin ainoan vapaan hotellihuoneen, hyvään hintaan hyvältä paikalta. Bremenissä oli jalkapallopeli ja konsertti joten huoneet oli aivan täynnä.

Yhden yön jälkeen palasimme aamujunalla takaisin sateiseen Leeriin.

Matkalla piti tutustua saksan sanoihin, maailman parhaan keksinnön - sanakirjan avulla. Söimme myös aamupalan junassa - oli kyllä aika eksoottista.

Kavereiden kanssa kävimme hollantiin tutustumassa. Leeristä hollantiin ajaa n. 30minuuttia. Siellä on kahvi, sokeri ja jotain muita elintarvikkeita edullisemmin.


Kolmen aikaan aamulla perjantaina 24. lähdimme takaisin suomeen. Pääsimme huippu mukavien ystäviemme kyydillä juna-asemalle. Se oli hyvä sillä takseissa on yömaksu ja 30kg painoisen matkalukun ja käsimatkatavaroiden kans olis voinut tulla vaikeuksia.



Ja saavuimme sateiseen suomeen iltapäivällä. 

Seuraavassa tekstissä fiiliksiä matkan jälkeen!


Warmly greetings
Minä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti